За Нас

За Нас!

Кариерни консултанти към бестджобс.бг

Ресурси от статии с материали и полезни връзки за всеки, който търси нова работа или просто желае да се развие или да актуализира знанията и опита си в търсенето на нова длъжност или по-добър работодател, а защо не и сам да стане работодател и да търси свои работници и служители, нови колеги или просто да създава нови контакти и партньорства.

С предоставените ни ресурси по отношение на последното  високотехнологично ниво от Мобиком България (mobikom.bg) стартираме поредица проекти под шапката на БестДжобс България(bestjobs.bg) с основната мисия да сме полезни на обществото ни.

 Основната ни цел е да помагаме на търсещите и предлагащите работа и трудова заетост да се срещнат и комуникират адекватно и продуктивно в нашите иновативни медии.

Редно е да уточним тук, че целеполагането ни е динамичен процес и всяка нова идея би могла да стане наша цел, стига да е адекватна на нуждите и подпомага мисията ни. Тук ще поддържаме актуална и прозрачна информация за начинанията по проектите ни за Вашите нужди.

Естествен, ефективен и прозрачен начин за финансиране на проекта са рекламите. Така ресурсите остават достъпни за всеки.

За спонсори, реклама в нашите медии и дарения – Връзка с Нас.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Благодарим Ви за отделеното време!

Актуализираме се често!