☆ Jobs by / Работа от Jobs.bestjobs.bg

BestJobs.BG - Най-добрата работа за всеки, намерете тук!

Сподели/Share

Conditions/Насоки

Conditions/Насоки | BestJobs.BG Търся-предлагам обяви за работа

Публикуването става само чрез наш служител, пращайте обявите за работа на имейла ни! Кандидатстването за позициите също ще минава през имейла ни!

=========================

Медията BestJobs.BG предоставя на публикуващите обяви за работа лесен и бърз начин да обявят какви служители са им необходими, като фокусът е обърнат към повече детайлност на евентуалната длъжност в описанието и съвсем минимална информация за контакти с фирмата чрез електронна поща.

Подобни минимални изисквания за попълване на формуляра на обявата се изпращат директно на обявената поща, така се елиминират сложни и забавящи модели на комуникацията между "Предлагащ - Търсещ".

Кой обявява?

Какво търси чрез обявата?

Как да се свържат евентуалните кандидати?

По този начин двете страни се свързват директно и медията НЕ носи никаква отговорност какво и как се случва между страните впоследствие.

За улеснение на Търсещ/ите е организиран Абонамент по местоживеене(Къде) и по категория(Какво), по този начин получавате известията от медията ни в електронните си пощи в момента на публикуване на нови обяви за работа. Погрижете се с едно кликване да се абонирате предварително. Услугата е абсолютно анонимна и необвързваща ви с нищо повече. ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ ПОЩАТА ВИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Стъпка 1: Въвеждате правилно изписана електронната си поща;

Стъпка 2: Получавате имейл в който има активиращ линк за услугата ни, това е!

RSS е друг вид абонамент отново за ваше улеснение, директно към любимият ви браузер, за целта дори не ви трябва и електронна поща, за всички нови обяви за работа, автоматично ще бъдете известени на момента.

Основните ни услуги:

1. Абонамент за Град/Къде или Категория/Какво - позволява на абонатите да получават редовно и на момента известия за нови обяви за работа от медията на пощата си.

1.1. Възможност да промотирате сайта и станете част от него в близкото си окръжение по описания начин:

Бихте могли да разпечатате на няколко бели листа A4, хоризонтално надпис с адреса на сайта и пояснението под него, по модела тук:

BestJobs.BG
Търся-Предлагам обяви за работа

след това да ги поставите на обществени мяста, в близките до вас табла/витрини/врати, за да могат евентуални работодатели да публикуват свободните си работни места при нас. Така Вие с едно натискане на бутона по-горе сте абонирани за населеното си място (Къде) или категория работа (Какво). Така ще получавате мигновено новите обяви за работа. ☕ Кафето е от нас, а работата е за вас! Всеки помогнал на себе си и на другите с това, може да се присъедини към нас и в основният ни сайт: BestJobs.BG Благодарим за подкрепата Ви!

2. Кандидатстване по обяви за работа в медията, с бутона "Кандидатствай", инструменти за презентация като оформено мотивационно писмо и възможност за прикачване на Автобиография(CV) което можете да изготвите лесно и в сайта. Брой кандидатури по всяка обява за работа и много други екстри;

3. Публикуване на обяви за работа - Безплатно! Платените обяви са за професионалисти в областта за набирането на кадри или в случай на спешна нужда от служители, отварят се възможности за подсилване на обявата Ви. По-ефективни методи и екстри. Допълнителни платени услуги отварят възможност за достъп до базата ни данни с кандидати и други специфични услуги. За повече информация ни потърсете: Връзка с Нас.

АЛД 1429878