![]() bestjobsbg написа:
![]() Полезен ли е за теб BestJobs?Очакваме твоите предложения как да подобрим ефективността на сайта www.BestJobs.bg! С какво сме ти помогнали? С какво можем да ти помогнем? Всички мнения са добре дошли!
Категория: За екипа на BestJobs на 03.10.2008
![]() Добър ден Удважаеми Дами и Господа от сайта www.BestJobs.bg!!!
Вашата помощ е безценна. Предоставяте условия за избор, за търсене, за предлагане и за самообочение. Давате кураж на нас съкратените 5000 учители от малките градчета и селца. Проблема е в недоверието на моите колеги, страха от измама и некоректност. Притежавате достатъчно специалисти, които биха предложили библиографска справка от самоучители. Колко ли са читателите, които знаят, че Goole плаща за активност? Нямам думи, за да Ви благодаря за детайлния анализ на "Мотивационно писмо". Препоръчах го на стотици мои ученици и колеги. Вие можете да се превърнете в безценна борса за готови продукти. Помислете от 18000 училища и детски градини с компютърни кабинети. Това са планове, сценарии, презентации и т. н.. Защо да умират в кашони и чекмеджета. Това е интелектуален труд, а някой се нуждае от него. Благодаря ВИ за предоставената трибуна за споделяне. С Уважение дядо Кольо Донякъде е полезен сайта, проблема обаче са самите посредници. Не знам какъв е смисъла да се пускат обяви без да има реални работни позиции. Досега съм кандидатствал за четири позиции през този сайт и нито един път не съм се добрал до интервю. Е аз търся работа в чужбина и това може би е причината но не съм много сигурен. Кандидатствам основно през други сайтове и то чужди и там имам повече успех но също така мечтаното интервю се е случило само два пъти досега.
Имам и забележки към сайта значи в конкретния случай http://www.bestjobs.bg/rabotni-oferti-razlichni-dl-zhnosti-za-ra-ota-v-canada/89924/4 някой може ли да ми обясни как се кандидатства по тази обява. Попълнил съм си СВ-то на 100% и въпреки това ми иска сайта да попълня наново СВ, даже след като го попълних наново не ми даде възможност да кандидатствам. Има още доста за да се постигнат резултатите на Монстъра или поне на Тотал джобса. Но дерзайте! Според мен е полезен. Не съм кандидатствал за работа от доста време, но поне преглеждам обявите за работа от време на време. Търся нещо специално и затова не кандидатствам на всяка обява. mjekov74 ето какво ми излиза на мен след цъкането върху бутона за кандидатстване: http://www.bestjobs.bg/?1=1&bj_lg_m=job_detail&job_wtd=aap&idoferta=89924&idcluster=4&idscrisoare=31855&idcv=24282.
http://www.bestjobs.bg/?1=1&bj_lg_m=job_detail&job_wtd=adu&idoferta=89924&idcluster=4 - това ми излезе след като редактирах мотивационното писмо и продължих напред. Ето какво показва след моето кандидатстване по тази обява:
Внимание! В случай че компанията, за чиято обява сте кандидатствали, прояви интерес, тя ще се свърже директно с Вас, за да Ви покани на интервю! Успешно кандидатства за тази позиция: Заглавие на обявата : Различни длъжности за работа в Канада Компания : частно лице Град : Всички градове , Чужбина Надявам се виждате, че пише "Успешно кандидатства за тази позиция" и след всичко това иска да обновя моето CV. Държа да уточня, че не съм го обновявал от 1 година. За работа на мен лично - не, защото не си търся рабора в чужбина, а само такива обяви излизат.
Не мога да "заключа" обявите за чужбина и поне да не получавам известия за тях. Научих доста неща за писането на мотивационни писма, автобиография. Навярно квалификацията и уменията не ми достигат, но така и не успявам да открия никаква работа. Освен това системата допуска мошеници да имат достъп до наши лични данни. Представени като фирми, които са с опит , с международно име и авторитет. Изпращаш CV и така нататък, отговарят ти, казваш повече подробности и тогава те ти изпращат парола да влезеш в сайтовете им и.....разбираш, че трябва да им преведеш пари, или да инвестираш - да закупеш пакет и т. н. глупости. Ти ако имаш излишни пари и не си малоумен- ще инвестираш в твоя дейност или в детето си, или в някакви други идеи. Сигурно изглеждаме много глупави, че си търсим работа. Бъдете предпазливи!!! Ние сме инициативни, работливи, но политиката ни принуждава да търсим доходи срещу наемен труд, за да живеем по-добре! Уважавам всички вас и ви желая успех!
Създай нов акаунт или влез, за да участваш в дискусията на Форум BestJobs.
|
Най-активни (7 дни)
Анкета
|
BG
на 13/10/2008